Varukorg Till kassan
0 varor, 0 kr

Företagskund

Hos oss handlar stora som små företagare, allt från tapetserare, skräddare och inredare på hotellkedjor och restauranger till förskolor, fritidshem och skolor. 

I våra lokala butiker behöver du ett fakturaunderlag/rekvisition för att handla, kontakta din närmsta butik om du har frågor! 

I vår webbshop kan du enkelt kryssa i företag när du kommer till kassan och får då välja om paketet ska skickas till ett utlämningsställe som ni väljer eller levereras direkt till dörren som företagspaket. Er betalning sker i samarbete med Klarna AB som sköter vår fakturering. Betalning ska ske inom 14 dagar. Vid försenad betalning utgår lagstiftad påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% över gällande referensränta. Om du har frågor gällande din betalning kan du kontakta Klarna direkt på Klarna.se eller 08-120 120 10.
Faktureringsadressen för köpet måste vara en registrerad bolagsadress, se ex. allabolag.se, och en annan leveransadress kan väljas om så önskas.
Har ni problem att genomföra köpet eller får ett meddelande att något blivit fel så kan ni kontakta Klarna direkt på 08-120 120 10 så hjälper de er att se vad som gått fel! Det kan ex. vara att adressen inte stämmer överens med den registrerade adressen eller att kreditgränsen är nådd. 

Stora volymer? Ibland kanske ni vill ha mer än det som finns på hyllan, t.ex Gardiner till ett helt hotell eller Vaxduk till en förskola. Prata med oss så hjälper vi till att se hur vi kan lösa era behov på bästa sätt! 

Vid övriga frågor eller funderingar, kontakta oss!
Tfn: 090-200 60 90
E-post: webbshop@ohlssonstyger.se