Varukorg Till kassan
0 varor, 0 kr

Jobba med ossVad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges ledande tygkedja.
Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

Tygkedjan har 19 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt en populär webbshop.
Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och personal trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! Vill du bli en del av vårt team? Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv på jobb@ohlssonstyger.se

Lediga jobb!Säljare HELSINGBORG
Nu söker Ohlssons Tyger personal till vår nyöppning på Väla köpcentrum i Helsingborg! Vi söker en pigg och glad säljare som brinner för försäljning och sätter kunden i första hand. Är du flexibel och trivs i högt tempo? Sök då till oss!
Läs mer om jobbet HÄR eller skicka din ansökan till jobb@ohlssonstyger.se 
Märk din ansökan Ohlssons Tyger Helsingborg
Sök jobbet senast 4 februari


Butikschef HELSINGBORG
Nu söker Ohlssons Tyger en driven, alert och engagerad butikschef till vår ny i en av Sveriges mest välbesökta shoppingdestinationer, Väla köpcentrum. Är du en positiv och vänlig ledare som motiverar din personal att ständigt blicka framåt? Sök då till oss!
Läs mer om jobbet HÄR eller skicka din ansökan till jobb@ohlssonstyger.se 
Märk din ansökan Ohlssons Tyger Butikschef Helsingborg
Sök jobbet senast 28 januari