Leveranstid 1-3 dagar
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!

Vill du handla hos oss som företagskund?


Hos oss handlar stora som små företagare, allt från tapetserare, skräddare och inredare på hotellkedjor och restauranger till förskolor, fritidshem och skolor.

I vår webbshop kan du enkelt kryssa i företag när du kommer till kassan och får då välja om paketet ska skickas till ett utlämningsställe som ni väljer eller levereras direkt till dörren som företagspaket. Betalning ska ske inom 30 dagar från det datum fakturan skickas från oss. En administrativ avgift om fn.. 29 kr utgår för varje faktura. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift 45 kr samt dröjsmålsränta. Faktureringsadressen för köpet måste vara en registrerad bolagsadress och en annan leveransadress kan väljas om så önskas.

Om du har en enskild firma väljer du privatkund i kassan istället och får då hämta ut ditt paket via utlämningsställe.

Stora volymer? Ibland kanske ni vill ha mer än det som finns på hyllan t.ex. gardiner till ett helt hotell eller vaxduk till en förskola. Prata med oss så ser vi till att lösa era behov på bästa sätt!

Vid övriga frågor eller funderingar – tveka inte på att kontakta oss!
Tfn: 090-200 60 90
E-post: webbshop@ohlssonstyger.se

I våra lokala tygaffärer behöver du ett fakturaunderlag/rekvisition för att handla, kontakta din närmsta tygaffär om du har frågor!