Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges största tygkedja. Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!


Vår tygkedja har 20 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt en populär webbshop. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.


Vill du bli en del av Ohlssons? Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv på jobb@ohlssonstyger.se

Lediga tjänster:

Butikschef i Täby Centrum
Tygaffären i Täby Centrum är vår näst största tygaffär och har riktigt fina siffror när det gäller kundnöjdhet, budget och medarbetartrivsel. Som butikschef i en av våra tygaffärer jobbar du med att coacha och motivera säljarna att uppnå försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Ditt team i tygaffären i Täby Centrum består av erfarna tygproffs som alla har kunden som främsta fokus, vilket innebär att din start hos oss kommer att bli rolig och smidig. Såklart också utmanande och en arbetsdag fylld med möjligheter! Förutom ett fantastiskt team får du stöd av huvudkontoret – dels genom din butikscoach men också genom tajt kontakt med lagret, ekonomiavdelningen och marknadschef. Ohlssons Tyger är ett familjeföretag där vi alla hjälps åt! 

Ansök senast 10/4
Läs mer om tjänsten här >>

Butikschef i Linköping
Nu söker vi en ambitiös, driven och erfaren butikschef till vår fina tygaffär i studentstaden Linköping. Tygaffären på St:Larsgatan är en av våra sju mest säljande tygaffärer. I ditt team arbetar erfarna säljare med lång erfarenhet av arbete i tygaffär, vilket innebär att ditt jobb kommer att bli enkelt och utvecklande. Som butikschef i en av våra tygaffärer jobbar du med att coacha och motivera säljarna att uppnå försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Förutom ett fantastiskt team får du stöd av huvudkontoret – dels genom din butikscoach men också genom tajt kontakt med lagret, ekonomiavdelningen och marknadschef. Ohlssons Tyger är ett familjeföretag där vi alla hjälps åt!  

Ansök senast 10/4
Läs mer om tjänsten här >>