Leveranstid 1-3 dagar
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges ledande tygkedja. 
Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

Tygkedjan har 21 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt en populär webbshop. 
Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! Vill du bli en del av vårt team? Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv på jobb@ohlssonstyger.seSömmerska/Skräddare

Nu söker vi en sömmerska/skräddare som vill vara med och utveckla vår verksamhet där vi kommer att sy upp gardiner efter våra kunders önskemål. 

Deltid (40-60%), tillsvidare. Sista ansökningsdag 2 juni 2019. Läs mer om tjänsten här. 

Extrajobb, Ohlssons Tyger i Helsingborg

Till vår tygaffär i Väla centrum söker vi nu två stycken pigga och glada säljare som kan stötta vårt team när extra behov finns. Möjlighet finns till sommarvikariat. Intervjuer sker löpande så lämna din ansökan redan idag!

Extra vid behov. Sista ansökningsdag 26 maj 2019. Läs mer om tjänsten här!

Extrajobb, Ohlssons Tyger i Gävle

Till vår tygaffär i Gävle söker vi nu en pigg och glad säljare som kan stötta vårt team när extra behov finns. Möjlighet finns till sommarvikariat. Intervjuer sker löpande så lämna din ansökan redan idag!

Extra vid behov. Sista ansökningsdag 19 maj 2019. Läs mer om tjänsten här!