Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!

Här kan du läsa om vår sponsring

Alla vi på Ohlssons är oerhört glada och stolta över att så många önskar sponsring från oss!

Ohlssons Tyger sponsrar med textilier, inte med ekonomiska bidrag. Vi lånar inte ut eller ger bort våra produkter för dekoration på tävlingar, utställningar, mässor, studentmottagningar m.m. Vi lånar inte ut tygrullar. Vi har valt att långsiktigt sponsra projekt som har ett fokus på textil, skapande och design.
Exempel på några av våra sponsringsprojekt: nya och oetablerade designers som skapar med textilier, kostymörer med tillfälliga projekt, studentspex m.fl. Hos oss kan även studenter och företagare inom textil- och designbranschen ansöka om rabattkort som gäller terminsvis. Dessa ansöker du om via ekonomi@ohlssonstyger.se.

Vi får oerhört många förfrågningar om att ge bort produkter till idrottsföreningar, ideella organisationer, studentföreningar, UF-företag m.fl. Om ni vill köpa en större mängd tyg kan vi i vissa fall erbjuda rabatt på ett köp. Beskriv då ditt ärende och hur mycket tyg det handlar om i ett mail till info@ohlssonstyger.se. Vi tar inte emot ansökningar eller förfrågningar om sponsring via telefon eller i butik. Skicka alltid din förfrågan till info@ohlssonstyger.se 

FÖR SAMARBETEN

Är du journalist, stylist, inredare eller influencer som vill göra ett samarbete? Vad roligt!
Kontakta vår marknadschef Alexandra Olsson via e-post alexandra@ohlssonstyger.se