Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 79 kr Just nu fri frakt vid köp över 599 kr!
cart
Varukorg

Välkommen till en riktig tygaffär!

Vi är oerhört stolta över att välkomna dig till En riktig tygaffär. Hos oss på Ohlssons hittar du ett ständigt uppdaterat sortiment och kunniga och engagerade tygproffs som inspirerar till kreativitet. Alla vi som jobbar i tygaffärerna har en mycket stor passion för textilier, sömnad och skapande, både när det gäller klädsömnad och heminredning. 

Ohlssons Tygers historia startade år 1971 när Birger och Majbritt startade en liten tygaffär i Umeå. På den tiden sålde vi stuvar på kilopris och andrahandssortering som köptes in från tygbältet i Borås. Den lilla tygaffären blev snabbt populär i staden tack vare det ständigt uppdaterade sortimentet, riktigt bra priser och välkomnande miljö. Idag skapar vi vårt eget unika sortiment och tygkedjan drivs av tredje generationen Olsson. Mycket har förändrats genom åren men än idag är det viktigaste för oss att erbjuda dig ett spännande sortiment till riktigt bra pris med exceptionell kundservice.

I våra tolv tygaffärer hittar du ett stort sortiment av unika och handplockade modetyger, egendesignade inredningstyger, färdigsydda gardiner och inredningsdetaljer som kuddfodral, kökstextilier och sängkläder. Stuvar på kilopris finns fortfarande kvar som en påminnelse om vår historia. Där kan du botanisera bland spännande och oväntad design. Vi har även ett stort sortiment av sybehör och gardintillbehör för att du snabbt ska komma igång med dina syprojekt där hemma. Efter 50 år med tygaffärer vet vi att bra kvalitet inte måste kosta skjortan så du får såklart alltid riktigt bra priser när du handlar hos oss. Sedan i september 2019 syr vi även måttanpassade gardiner på beställning av både privatpersoner och företag i vår syateljé i Umeå. 

Vi på Ohlssons Tyger tror på kundens egna kreativitet. Oavsett om du är en hobbyfixare eller modefantast, om du bara behöver nya gardiner eller en ny kavajknapp har du mängder med möjligheter hos oss. Genom oss kan du enkelt sätta egen prägel på ditt hem och dina kläder!

Du hittar din lokala tygaffär på St:Larsgatan 30 i Linköping • Krämaren i Örebro • Sickla Köpkvarter i Nacka • Sveavägen 20 i Stockholm City  Täby Centrum • Vaksalagatan 7 i Uppsala • N Kungsgatan 3 i Gävle • Birsta City i Sundsvall • Björnvägen 11 i Umeå • Citykompaniet i Skellefteå • Galleria Shopping i Luleå 

Adress huvudkontor:
Ohlssons Tyger & Stuvar Aktiebolag
Gräddvägen 29
906 20 Umeå 

Organisationsnummer: 556220-8180

För övriga frågor och synpunkter kontakta oss via vårt Kundforum som du hittar här.