Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!
cart
Varukorg

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja!

Vi är oerhört stolta över att kunna välkomna dig till en riktig tygaffär. Hos oss hittar du ett ständigt uppdaterat sortiment och kunnig och engagerad personal som inspirerar till kreativitet. Alla vi som jobbar i tygaffärerna har en mycket stor passion för textilier, sömnad och skapande. Både när det gäller klädsömnad och heminredning! 

Tygkedjans historia startade år 1971 när Birger och Majbritt startade en liten tygaffär i Umeå. På den tiden sålde vi stuvar och andrahandssortering som köptes in från tygbältet i Borås. Idag skapar vi vårt eget unika sortiment och tygaffärerna drivs av tredje generationen Olssons.  

I våra 15 tygaffärer hittar du ett stort sortiment av unika och handplockade modetyger, egendesignade inredningstyger, färdigsydda gardiner och inredningsdetaljer som kuddfodral, kökstextilier och sängkläder. Stuvar på kilopris finns fortfarande kvar som en påminnelse om vår historia. Där kan du botanisera bland spännande och oväntad design! Vi har även ett stort sortiment av sybehör och gardintillbehör för att du snabbt ska komma igång med dina syprojekt där hemma. Sedan i september 2019 syr vi även måttanpassade gardiner på beställning av både privatpersoner och företag i vår syateljé i Umeå. 

Vi på Ohlssons Tyger tror på kundens egna kreativitet. Oavsett om du är en hobbyfixare eller modefantast, om du bara behöver nya gardiner eller en ny kavajknapp har du mängder med möjligheter. Genom oss kan du enkelt sätta egen prägel på ditt hem och dina kläder!

Välkommen till en riktig tygaffär!

En fullständig lista med adress och telefonnummer till samtliga tygaffärer finns längst ned på sidan.

Adress huvudkontor:
Ohlssons Tyger & Stuvar Aktiebolag
Gräddvägen 29
906 20 Umeå

Organisationsnummer: 556220-8180

För övriga frågor och synpunkter kontakta oss via vårt Kundforum som du hittar här.