Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 79 kr Just nu fri frakt vid köp över 599 kr!
cart
Varukorg

Måttbeställda gardiner till kontoret
Planerar ni att göra om på kontoret? Addera mer textilier för att skapa en mer trivsam känsla? Hos oss kan du som företagare beställa måttbeställda Gardiner i önskat mått till konkurrenskraftiga priser och med mycket snabb leverans. Vi kan leverera era nya Gardiner inom bara 5-10 vardagar!

Hos oss hittar du mängder av Gardintyger och självklart har vi flamsäkra Gardintyger och slitstarka Inredningstyger som passar i offentlig miljö, alltid till riktigt bra priser. Med över 50 års erfarenhet i textilbranschen vet vi hur man pressar priserna på textilier utan att tumma på kvalitet. Hos oss får du alltid fast pris när du beställer måttsydda Gardiner till ditt företag. 

Våra erfarna gardinmakare syr gardiner till kontor, hotellrum, lounger, vänterum, konferensrum och vi har även uppdrag från museum och andra offentliga miljöer som förskolor och skolor. Alla måttanpassade Gardiner sys i vår stora syateljé i Umeå. Inget projekt är för stort för oss! 

Det är enkelt att beställa måttanpassade gardiner till kontoret. När du har hittat ett passande Gardintyg klickar du på Välj sömnad och där väljer du vilken sorts Gardin du vill att vi ska sy. Fyll i antal längder, vilket mått Gardinerna ska och vilket Gardinband du vill att vi syr på. Pris för tyg och sömnad presenteras i detta läge. 

VÄLJ TYG
100-tals olika tyger.
KÖP HÄR
MÄTNING
Så mäter du bredd och längd.
LÄS MER HÄR


Ibland vill ni kanske ha mer än vad som finns att beställa online eller köpa i tygaffären t.ex. gardiner till ett helt hotell, draperier till kontoret eller vaxduk till en hel förskola. Prata med oss så ser vi till att lösa era behov på bästa sätt! 

Har du frågor eller funderingar? Vi finns här för dig! 
Maila oss på webbshop@ohlssonstyger.se eller ring 090-200 60 90 vardagar 8.00-17.00.