Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!
cart
Varukorg

Vill du handla hos oss som företagskund?


Med textilier kan du inreda kontoret så att både medarbetare och kunder vill flytta in. Hos oss handlar stora som små företagare – allt från tapetserare, skräddare och inredare på hotellkedjor och restauranger till förskolor, fritidshem och skolor.

Ibland vill ni kanske ha mer än det som finns att beställa eller köpa i tygaffären t.ex. gardiner till ett helt hotell, draperier till kontoret eller vaxduk till en hel förskola. Prata med oss så ser vi till att lösa era behov på bästa sätt. Nu kan vi även erbjuda dig som företagare gardinsömnad – vi syr gärna måttanpassade gardiner till ert kontor! Läs mer om gardinsömnad här. 


I vår webbshop kan du enkelt kryssa i företag när du kommer till kassan och får då välja om paketet ska skickas till ett utlämningsställe som ni väljer eller levereras direkt till dörren som företagspaket. Betalning ska ske inom 30 dagar från det datum fakturan skickas från oss. En administrativ avgift om fn.. 29 kr utgår för varje faktura. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift 45 kr samt dröjsmålsränta. Faktureringsadressen för köpet måste vara en registrerad bolagsadress och en annan leveransadress kan väljas om så önskas.

Om du har en enskild firma väljer du privatkund i kassan istället och får då hämta ut ditt paket via utlämningsställe.


Vid övriga frågor eller funderingar – tveka inte på att kontakta oss via vårt Kundforum som du hittar här

I våra lokala tygaffärer behöver du ett fakturaunderlag/rekvisition för att handla, kontakta din närmsta tygaffär om du har frågor!