Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 79 kr Just nu fri frakt vid köp över 599 kr!
cart
Varukorg

Vill du handla hos oss som företagskund?


Med textilier kan du inreda kontoret så att både medarbetare och kunder vill flytta in. Hos oss handlar stora som små företagare – allt från tapetserare, skräddare, hantverkare och inredare på tidningar, tv-produktioner, hotellkedjor och restauranger till förskolor, fritidshem och skolor. Och vi hjälper gärna till med rådgivning gällande färg- och tygval, upphängning och gardinsömnad. 

Ibland vill ni kanske ha mer än det som finns att beställa online eller köpa i tygaffären t.ex. gardiner till ett helt hotell, draperier till kontoret eller vaxduk till en hel förskola. Prata med oss så ser vi till att lösa era behov på bästa sätt. Nu kan vi även erbjuda dig som företagare gardinsömnad – vi syr gärna måttanpassade gardiner till ert kontor! Läs mer om gardinsömnad här. 

I vår webbshop kan du enkelt kryssa i företag när du kommer till kassan. Paketet levereras direkt till dörren som företagspaket, fraktkostnad är 150kr. Betalning ska ske inom 30 dagar från det datum fakturan skickas från oss. Faktureringsadressen för köpet måste vara en registrerad bolagsadress och en annan leveransadress kan väljas om så önskas.

Om du har en enskild firma väljer du privatkund i kassan istället och får då hämta ut ditt paket via utlämningsställe.

Som företagskund är man undantagen från ångerrätten.


Vid övriga frågor eller funderingar – tveka inte på att kontakta oss via vårt Kundforum som du hittar här. Vi besvarar dina frågor inom 24h alla vardagar och nästföljande vardag efter helgdag. 

I våra lokala tygaffärer behöver du ett fakturaunderlag/rekvisition för att handla.