Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges största tygkedja. Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

 

Vår tygkedja har 17 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt en populär webbshop. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund.
Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vill du bli en del av Ohlssons och sprida sy- och tygglädje? Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! 
Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv via mail: jobb@ohlssonstyger.se

Lediga tjänster:


UMEÅ 
Lagermedarbetare för extra jobb, E-handel 

Vår e-handel har en kraftig tillväxt och därför behöver vi stärka upp vårt team med fler lagermedarbetare. För att lyckas som medarbetare i Ohlssons Tygers webbshop tror vi att du:
– Är målinriktad och kan prioritera rätt i ett högt arbetstempo. 
– Gillar att samarbeta och jobba i team. 
– Du har en positiv inställning och sprider glädje på arbetsplatsen. 
– Har ett gott ordningssinne och en stark vilja att lyckas på jobbet. 

Vi önskar att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Arbetsuppgiften är att packa kundernas ordrar och det förekommer även uppackning av varor, städning m.m. 

Vi söker 3 nya kollegor. 
Intervjuer sker löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan. 
Läs mer här >>