Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges största tygkedja. Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

 

Vår tygkedja har 17 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt en populär webbshop. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund.
Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vill du bli en del av Ohlssons och sprida sy- och tygglädje? Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! 
Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv via mail: jobb@ohlssonstyger.se

Lediga tjänster:

UMEÅ 

Extrajobb e-handel lagermedarbetare


Vår e-handel ohlssonstyger.se växer så att det knakar och vi söker nu nya kollegor som vill jobba extra som lagermedarbetare med chans till sommarjobb 2021.

Dina arbetsuppgifter är att packa och behandla våra kunders ordrar snabbt, snyggt och på rätt sätt.  

Vi söker tävlingsmänniskor (4st) som gillar högt tempo, är noggranna och flexibla. Vi vill att du ska fungera i grupp och tycka om att arbeta mot uppsatta mål. Du kommer att packa våra kunders paket på vårt stora huvudlager på Ersboda i Umeå.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till jobb@ohlssonstyger.se Märk din ansökan med E-handel. 
Det går också bra att ringa butikschef Stina på 090-200 60 90!