Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!
cart
Varukorg

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges största tygkedja. Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

Vår tygkedja har 14 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt vår e-handel som har en enormt kraftig tillväxt. Huvudkontor och centrallager finns i Umeå där företaget öppnade den första tygaffären 1971. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund.
Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vill du bli en del av Ohlssons och sprida sy- och tygglädje? Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! 
Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv via mail: jobb@ohlssonstyger.se

 

LEDIGA TJÄNSTER

Just nu finns det lediga tjänster i Umeå, Luleå och Gävle. Se nedan för att läsa mer om jobbet i staden du bor i!

Butikschef, Umeå
Vi söker en driven och resultatinriktad butikschef till våra två tygaffärer i Umeå. Som butikschef inom tygkedjan jobbar du med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Du blir butikschef för båda våra tygaffärer i Umeå, den stora tygaffären på Björnvägen 11 och Citybutiken på Rådhusesplanaden. Hos oss får du möjlighet att inspirera och ha roligt på jobbet. I dina två team finns drivna och erfarna säljare som har ett stort engagemang! Här kan du läsa mer om tjänsten >>


Digital kreatör (1st), extrajobb e-handel
Är du duktig på att fotografera, har erfarenhet av sociala medier och älskar digital kommunikation? Då har vi ett roligt extrajobb till dig! Vi vill utöka vårt team som jobbar med alla våra nyheter. Du får fotografera textilier, skriva produkttexter och väcka intresse för nyheterna i sociala medier. Förutom att du behöver vara duktig på fotografering vill vi att du kan arbeta obehindrat i Photoshop och InDesign och att du har erfarenhet av sociala medier (Instagram och Facebook). Du kan kombinera denna tjänst med att packa webbordrar som lagermedarbetare extra vid behov. 
Skicka din ansökan till alexandra@ohlssonstyger.se 
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan med ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv. 


Extrajobb (2st), Ohlssons Tyger i Birsta City Sundsvall
Letar du efter ett roligt och lärorikt extrajobb i Sundsvall? Vi söker 2 nya kollegor som vill jobba extra helger och vid behov. Vi söker dig som brinner för försäljning och alltid har kunden i fokus. Vi vill att du ska vara mål- och resultatinriktad och att du gillar att samarbeta och jobba i team. Tillträde så snart som möjligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Läs mer om jobbet här >>

Extrajobb, Ohlssons Tyger Gävle 
Nu har du chansen att få ett av Gävles roligaste extrajobb. Vi söker en säljare som vill jobba extra vardagar och helger. Vi söker dig som brinner för försäljning och alltid har kunden i fokus. Vi vill att du ska vara mål- och resultatinriktad och att du gillar att samarbeta och jobba i team. Tillträde så snart som möjligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Läs mer om jobbet här >>

Extrajobb, Ohlssons Tyger Luleå 
Glada nyheter! Vi letar efter en säljare som vill jobba extra vid behov i vår stora tygaffär i Galleria Shopping i Luleå city. Vi söker dig som älskar att sälja, kan en viss del om textilier och som alltid har kunden i fokus. Vänta inte för länge med att skicka in din ansökan då intervjuer sker löpande. Här kan du läsa mer om jobbet >>