Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 69 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!
cart
Varukorg

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges största tygkedja. Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

Vår tygkedja har 14 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt vår e-handel som har en enormt kraftig tillväxt. Huvudkontor och centrallager finns i Umeå där företaget öppnade den första tygaffären 1971. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vill du bli en del av Ohlssons och sprida sy- och tygglädje? Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! 
Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv via mail: jobb@ohlssonstyger.se

 

LEDIGA TJÄNSTERDriftchef E-handel, Umeå 

Nu söker vi en driftchef till vår e-handel som har en kraftig tillväxt. Som driftchef kliver du in i en bred och spännande roll som ansvarig för den dagliga driften i vår e-handel, som är högt prioriterad inom företaget.

Vi söker dig som har en mångårig erfarenhet av ledarskap och ett starkt affärssinne. Som driftchef tror du på att leda med närvaro och tillgänglighet. Du "kavlar upp ärmarna" och arbetar tillsammans med ditt team. Du ska koordinera, leda och delta i packlinjen under butikens öppettider (8-17).
Du ansvarar för bemanning, att kundlöftet uppfylls och att skapa en effektiv arbetsplats där du och ditt team trivs tillsammans. 

Ohlssons Tyger erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i en framtidsbransch. Du får jobba i en kreativ och färgstark miljö tillsammans med engagerat arbetslag och du har  ett nära samarbete med e-handelsansvarig. 

Du är en erfaren ledare som drivs av förändring, engagemang och effektivitet. Du har ett starkt egendriv, är målinriktad och är flexibel så att du snabbt kan ställa om och motivera dina medarbetare att tänka utanför boxen.
Du har ett dedikerat team på 15 personer som väntar på dig så skicka in din ansökan redan idag!

Omfattning av tjänsten: 100% 
Arbetsplats: Gräddvägen 29. 
Tillträde: enligt överenskommelse 

Vill du söka tjänsten? Skicka ett personligt brev där du berättar mer om dig själv och hur du skulle bidra till e-handelns fortsatta tillväxt som driftchef. Skicka även med ditt CV.
Vi tar emot din ansökan på jobb@ohlssonstyger.se Märk mailet Driftchef, e-handel. 

Har du frågor om tjänsten som Driftchef? 
Kontakta Alexandra Olsson alexandra@ohlssonstyger.se