Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 69 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!
cart
Varukorg

 

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges största tygkedja. Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

Vår tygkedja har 14 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt vår e-handel som har en enormt kraftig tillväxt. Huvudkontor och centrallager finns i Umeå där företaget öppnade den första tygaffären 1971. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vill du bli en del av Ohlssons och sprida sy- och tygglädje? Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! 
Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv via mail: jobb@ohlssonstyger.se

 

LEDIGA TJÄNSTER

 

Umeås mest färgstarka sommarjobb 

Vill du ha ett av Umeås mest färgstarka sommarjobb? Är du duktig på att fotografera och har erfarenhet av att jobba med sociala medier? Då har vi ett riktigt roligt sommarjobb till dig! 

Under sommaren kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bli att fotografera nyheter och publicera dessa enligt rutin på ohlssonstyger.se. Ditt jobb blir att se till att alla nyheter som rullar in på vårt webblager snabbt går att beställa online. Förutom att fotografera alla nyheter kommer du även att ta bilder som du publicerar på Facebook och Instagram enligt en publiceringsplan som finns. För att kunna göra ett riktigt bra jobb behöver du vara duktig på att fotografera, ha erfarenhet av sociala medier och även ha mycket goda kunskaper i Photoshop. Som person vill vi att du är en naturlig projektledare med stort engagemang och gillar att jobba självständigt. Det är ett superroligt jobb och du kommer självklart att få inskolning och lära dig allt du behöver veta för att kunna utföra jobbet med toppresultat. 

Tjänsten ger också möjlighet att till extraarbete under vår och höst.

Omfattning av tjänst: 75% 4-5 veckor sommaren 2023
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Arbetsplats: Gräddvägen 29

Vill du söka tjänsten? Skicka ett personligt brev där du berättar mer om dig själv och varför just du skulle passa perfekt för tjänsten till bc.webbshop@ohlssonstyger.se Märk din ansökan med Sommarjobb Digital Kreatör
Har du frågor om tjänsten?
 Kontakta Richard på bc.webbshop@ohlssonstyger.se