Leveranstid 1-3 dagar
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges största tygkedja. 
Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

Vår tygkedja har 20 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt en populär webbshop. 

Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder.

Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! Vill du bli en del av Ohlssons? Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv på jobb@ohlssonstyger.se


Lediga tjänster i våra tygaffärer:

Butikschef i Gävle
Nu söker vi en vikarierande butikschef till vår tygaffär i Gävle där vi haft en mycket positiv utveckling senaste halvåret. Som butikschef inom Ohlssons Tyger jobbar du med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Hos oss får du möjlighet att inspirera och ha roligt på jobbet!

Här kan du läsa mer om tjänsten. 
Sista ansökningsdag: 20/12


Extrajobb som säljare i Linköping
Nu finns chansen att få Linköpings roligaste och mest färgglada extrajobb. Som säljare i vår tygaffär i Linköping City. Vi söker en person som älskar försäljning och som alltid sätter kunden i fokus. Är det du?
Här kan du läsa mer om tjänsten. 
Sista ansökningsdag: 24/11