Snabb leverans
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 79 kr Just nu fri frakt vid köp över 599 kr!
cart
Varukorg

 

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges största tygkedja. Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

Vår tygkedja har 11 tygaffärer från Luleå i norr till Linköping i söder, samt vår e-handel som har en enormt kraftig tillväxt. Huvudkontor och centrallager finns i Umeå där företaget öppnade den första tygaffären 1971. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vill du bli en del av Ohlssons och sprida sy- och tygglädje? Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! 
Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv via mail: jobb@ohlssonstyger.se. Skriv vilken stad du vill arbeta i ämnesraden så ser vi till att din ansökan hamnar rätt!

LEDIGA TJÄNSTER

Sommarjobb, Uppsala
Vi söker nya kollegor som vill jobba extra som säljare i vår stora tygaffär i Uppsala med chans till sommarjobb. Som säljare möter du upp våra kunder, hälsar alla välkomna och jobbar aktivt med omsorgsförsäljning. Förutom att expediera kunder förekommer även uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i vår tygaffär.

Skicka din ansökan till jobb@ohlssonstyger.se snarast. Intervjuer sker löpande! Märk din ansökan Sommarjobb Uppsala

Läs mer om tjänsten här >>


Sommarjobb, Skellefteå 
Vi söker nya kollegor som vill jobba extra som säljare i vår stora tygaffär i Citykompaniet i City med chans till sommarjobb. Som säljare möter du upp våra kunder, hälsar alla välkomna och jobbar aktivt med omsorgsförsäljning. Förutom att expediera kunder förekommer även uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i vår tygaffär.

Skicka din ansökan till jobb@ohlssonstyger.se snarast. Intervjuer sker löpande! Märk din ansökan Sommarjobb Skellefteå.

Läs mer om tjänsten här >>


Sommarjobb, Örebro 
Vi söker nya kollegor som vill jobba extra som säljare i vår stora tygaffär i Krämaren i city med chans till sommarjobb. Som säljare möter du upp våra kunder, hälsar alla välkomna och jobbar aktivt med omsorgsförsäljning. Förutom att expediera kunder förekommer även uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i vår tygaffär.

Skicka din ansökan till jobb@ohlssonstyger.se snarast. Intervjuer sker löpande! Märk din ansökan Sommarjobb Örebro.

Läs mer om tjänsten här >>