Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr Just nu fri frakt vid köp över 500 kr!

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges största tygkedja. Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

 

Vår tygkedja har 18 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt en populär webbshop. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund.
Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.


Vill du bli en del av Ohlssons och sprida sy- och tygglädje? Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv via mail: jobb@ohlssonstyger.se

Lediga tjänster:

ÖREBRO

Extrajobb Ohlssons Tyger i Örebro
Sök Örebros mest färgstarka och kreativa extrajobb som säljare varannan lördag i vår tygaffär i Örebro. Vi söker en glad, ambitiös och kundfokuserad säljare till vårt team. Besök gärna vår butik och lämna din ansökan personligen. Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag!
Här kan du läsa mer om tjänsten >>

LULEÅ

Extrajobb Ohlssons Tyger i Luleå
Nu är Luleås mest färgstarka och kreativa extrajobb ledigt. Vi söker en glad, ambitiös och kundfokuserad säljare till vår tygaffär i gallerian Shopping i Luleå. Tillträde snarast så vänta inte med att skicka in din ansökan. Det går också bra att lämna ansökan direkt till butikschef Karin. Intervjuer sker löpande!
Här kan du läsa mer om tjänsten >>